wo 16/08/2017


1ste A

3 - 3


Berlaar H

Geschreven door Georges Veldeman.

De toeschouwers konden alweer genieten van een hoogstaande partij tussen twee elftallen die voor snel en verzorgd voetbal zorgden, tevens gekruid met de nodige doelpunten. Een bedrijvige Jasper Spruyt werd op de 15’ op rechts diep gestuurd en zijn laag schot verdween door de benen van doelman Thys tegen de netten: 1-0. De bezoekers repliceerden scherp, wanneer een sterk spelende Brian Bouwmeester via een prachtig getrapte vrijschop voor de 1-1 zorgde.  Spruyt kreeg nog een kans, maar nu redde de doelman.  Aan de overzijde was het wel raak wanneer de vrijstaande Styn Huisegems een voorzet van Bouwmeester heerlijk binnenkopte: 1-2 op de 35’. Alweer reageerde Putte gevat, want een prachtcombinatie tussen Floran Magriet e n Yentl Herman werd door deze laatste met het hoofd precies in de verste hoek gedevieerd: 2-2. Na de rust kreeg Putte het moeilijker en het duo Huysegems-Bouwmeester zorgde snel voor een 2-3 voorsprong. Vooral op het Putse middenveld werd er te veel ruimte weggegeven. Het inbrengen van Mylan De Saeger en Yannick Schampaert zorgde ervoor dat het evenwicht werd hersteld. Op de 80’ ging Yentl Herman op het juiste moment de diepte in en liet doelman Thys kansloos: 3-3.

De ploeg: Frederik Baeten, Jasper Spruyt, Jordi Wouters (70’ Jens Van Hal), Gil Van Vaerenbergh, Floran Magriet, Toon Baeten, Vincent Thys (65’ Mylan De Saeger), Philippe De Smet (65’ Yannick Schampaert), Ken De Ryck, Robby Janssens en Yentl Herman.


Beperkte HTML

  • Toegelaten HTML-tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.