1ste B

3 - 3

Wiekevorst

Geschreven door Georges Veldeman.

Leuke en spannende wedstrijd tussen twee elftallen die technisch en fysisch mekaars gelijke waren. De bezoekers kwamen op het halfuur op voorsprong via Verwerft. Na de rust zorgde de thuisploeg voor meer diepgang en wanneer Glenn Heremans op de 50’ op links werd weggestuurd, knalde hij het leder in de verste hoek binnen: 1-1. Putte ging verder op zijn elan en tien minuten later was het Khalid El Boudakhani die er 2-1 van maakte. Wiekevorst reageerde prompt en drie minuten later hingen de bordjes gelijk. Beide ploegen leken tevreden met deze uitslag, maar twee flaters zorgden nog voor een spannend slot. Op de 89’ was de terugspeelbal naar doelman Fleurbay veel te kort en Nicasi werkte rustig af: 2-3. Op de 91’ nog een vrijschop voor Putte net over de middenlijn. Gil Van Vaerenbergh trapte hard en hoog richting doel en doelman Lievens liet zich verrassen door het botsende leder en de logische 3-3 werd in extremis nog uit de brand gesleept.

De ploeg: Dominique Fleurbay, Nico Steurs, Lars Van Peer, Kuldip Nijar, Gil Van Vaerenbergh, Jorn Van Peer, Milan Kesselaers (70’ Barry Bademba), Jelle Thys (80’ Lucas Van Nijlen), Glenn Heremans, Jelle Van Herck en Khalid El Boudakhani. Res.: Geert Dyck en Zeno Kesselaers.

KFC Putte B - Wiekevorst: 3-3