za 05/08/2017


1ste A

11 - 2


Boechout

Geschreven door Georges Veldeman.

Putte begon loom en nonchalant aan deze tweede bekerwedstrijd en kwam niet onverwacht op een 0-1 achterstand. Robby Janssens stond dan tweemaal op de juiste plaats om goed voorbereidend werk af te ronden en Ken De Ryck zorgde voor 3-1. Doelman Rijmenams verkeek zich dan op een niet zo gevaarlijke vrijschop en de bezoekers milderden tot 3-2. De Ryck en Philippe De Smet zorgden er voor dat er bij de rust toch een geruststellende 5-2 op het bord kwam. In een tijdspanne van amper een kwartier liep de score op tot een onwaarschijnlijke 11-2 stand. Robby Janssens bracht zijn totaal op vijf (waarbij een prachtig kopbaldoelpunt), kapitein Jeroen Trogh bewees nog maar eens zijn gave traptechniek met een heerlijke knal in de kruising,  Yentl Herman met een inlegger en Yannick Schampaert met het hoofd voltrokken het vonnis. Tevens trapte De Smet nog een strafschop hoog over de doelmond.

De ploeg: Bram Rijmenams, Pieter-Jan Peeters (60’ Wouter Haagen), Arno Van Heuckelom, Jens Van Hal, Jasper Spruyt, Floran Magriet, Jeroen Trogh, Yentl Herman (73’ Mylan De Saeger), Philippe De Smet (60’ Yannick Schampaert), Ken De Ryck en Robby Janssens.


Beperkte HTML

  • Toegelaten HTML-tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.