za 05/08/2017


1ste B

1 - 2


Wechelderzande

Geschreven door Georges Veldeman.

Onze jongens toonden zich de evenknie van de bezoekers uit de Kempen, maar kwamen toch op achterstand op de 20’. Op het halfuur werd Glenn Heremans foutief gestuit in de grote rechthoek en Jelle Van Herck trapte de strafschop keurig binnen: 1-1. Na de rust domineerden de bezoekers iets meer en kwamen verdiend op voorsprong op de 66’. De bij de rust ingekomen Geert Dyck stopte op een autoritaire wijze nog een strafschop. In de slotfase toonde Putte op mentaal en fysisch gebied zijn sterkte, want ze zetten hun tegenstrever nog fel onder druk, maar een gelijkspel zat er niet meer in. Vooral defensief geeft de ploeg een meer dan behoorlijke indruk, terwijl ook het middenveld een voorbeeld is van werkkracht. Vooraan zorgt vooral Glenn Heremans met zijn constant bewegen en vrijlopen voor de nodige druk op de defensie.

De ploeg: Dominique Fleurbay (46’ Geert Dyck), Nico Steurs (46’ Jorn Van Peer), Lars Van Peer, Kuldip Nijar, Jonathan Van Parijs, Jelle Van Herck (46’ Mylan De Saeger), Milan Kesselaers, Zeno Kesselaers, Jasper Lauwers (70’ Robbe Frans), Lucas Van Nijlen en Glenn Heremans.


Beperkte HTML

  • Toegelaten HTML-tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.