wo 09/08/2017


Katelijne

0 - 2


1ste A

Geschreven door Georges Veldeman.

We zagen vanavond een pittige, snelle en voetbaltechnisch hoogstaande vriendschappelijke wedstrijd, waarbij Putte zich vooral op aanvallend gebied de betere toonde. Met kapitein Jeroen Trogh als uitstekende spelverdeler, zorgde een sterk middenveld voor een voortdurend Puts overwicht. Dit resulteerde in een verdiende voorsprong, wanneer Trogh het leder in de loop van Vincent Thys deponeerde en diens voorzet in één tijd werd door Yentl Herman rustig binnengeduwd: 0-1 op de 20’. Ook de thuisploeg kreeg twee kansen, maar doelman Bram Rijmenams moest niet ingrijpen.

In de loop van de tweede helft verschenen ook de nieuwkomers Gil Van Vaerenbergh en Jordi Wouters voor de eerste maal tussen de lijnen en bewezen dadelijk dat ook zij in aanmerking komen voor een basisplaats. Het spel bleef aangenaam om volgen, maar echte scorekansen bleven uit. Topscorer Robby Janssens kwam een verdienstelijke Yannick Schampaert vervangen in de punt van de aanval. Op een diepe bal van Ken De Ryck reageerde Robby het snelst, omspeelde de doelman en trapte de 0-2 tegen de netten. Verdiende zege na een aangename partij voetbal waarbij duidelijk werd dat er op diverse plaatsen concurrentie zal heersen voor een basisplaats.

De ploeg: Bram Rijmenams, Jasper Spruyt, Jens Van Hal ( 60’ Jordi Wouters), Wouter Haagen, Floran Magriet (46’ Pieter-Jan Peeters), Toon Baeten (60’ Gil Van Vaerenbergh), Vincent Thys, Jeroen Trogh, Ken De Ryck, Yannick Schampaert (75’ Robby Janssens), Yentl Herman.


Beperkte HTML

  • Toegelaten HTML-tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.